Lehet fanyalogni és én is érzem kicsit, hogy nem gondoltam át a dolgot, ugyanis az oldal újraindításakor be lett ígérve, hogy marad az akkori téma egy jó darabig, most meg megint váltás?

Hogy is van ez akkor?

Aki nézte az előző oldalt még az utolsó kb. 1 hónapban mielőtt “bezárt” az látta már ezt a kinézetet, mert ez a téma volt. Viszont amikor nekiálltam megcsinálni a jelenlegi oldalt, ezt nem találtam meg és új téma után kellett néznem. Viszont az előző témával az volt kezdettől a baj, hogy nem alkalmas arra hogy kicsit is hosszabb dolgokat írogassak és azokat valahogy normálisan kategorizáljam, mert azt csak arra találták ki, hogy ki épp amilyen kedve van csak kidob egy képet, vagy linket, vagy hasonlót mint mondjuk Tumblr-ön. Ez nekem sohase jött be épp ezért se tetszett annyira az a téma, de hirtelen kellett egy.

Tegnapi nap viszont, sikerült előkerítenem ezt a témát ami eddigi WordPress-es pályafutásom alatt szerintem a legjobb téma amivel találkoztam. Átlátható, testre szabható és nagyon jól lehet kategorizálni a cikkeket. Persze jelenleg ez még csak a nyers téma, ugyanis mindig finomítok, átalakítok minden témát valamennyire, de egyenlőre még erre nem volt időm, így ez a jövő zenéje.

Mindenesetre nekem nagyon tetszik még mindig ez a téma és szerintem sokkal könnyebb olvasni rajta mint az előzőn. Ha valakit meg érdekel,hogy mi az akkor vagy kinézi a forráskódból, vagy kommentel, vagy amit akar. További szép napot!