Igen megint lett új oldal, bár az eddigieknél is inkább csak designbeli változásokról lehetett csak beszámolni, most sajnos nincs így. Körülbelül egy fél éve szolgáltatóváltás történt amikor is úgy döntöttem hogy legyen inkább egy egyszerűbb PHP-HTML oldal, ahol a fontosabb információk kint lesznek és blogra meg majd kitalálok valami más formát erre, hogy aldomainre egy WordPress-t, vagy hasonlót.

Aztán ötlet az oldalhoz nem nagyon lett, de már jó ideje kint volt a felújítás alatt szöveg úgyhogy ideje volt hogy történjen valami, mert kicsit így vicces volt a helyzet. Néztem valami jó témát ami úgy illik ahhoz amit elképzeltem így blognak és végül ez lett és egy darabig maradni is fog.

Na de a régi cikkek?

Nos az elmúlt egy évben kb, amióta ment folyton a blog egy adatbázisról ment az összes, csak ugye a téma lett variálgatva hogy a tartalom amennyire lehet megmaradjon. Viszont a sok bővítmény meg néhány téma extra funkciói miatt az adatbázisban rengeteg plusz tartalom is keletkezett amit viszont egy nyers WordPress nem tudott lekezelni, nekem meg már fogalmam sincs milyen pluginokat is használtam úgyhogy ez így eléggé felejtős lett. 1 órán át szenvedtem vele, hogy valahogy átmentsem a dolgokat, de sajnos sikertelenül, annyi dolog meg nem volt rajta, hogy további erőfeszítéseket érjen. 1-2 nagyobb hangvételű anyag volt csak de most azokat max majd újra írom mivel amúgy is más terveim vannak az oldallal.

És mik azok a tervek?

Szeretném az egész oldalt kicsit “komolyabbá” tenni tartalom terén, amit már az előző verzióban is megpróbáltunk. Hogy ne csak pár soros dolgok legyenek, meg 1-2 kép hanem azért kicsit hosszabb cikkek amikből az emberek meg is tudhatnak valamit, viszont ez visszaveti maguknak a cikkeknek a számát, ugyanis több munka van egy hosszabb szöveget megírni ugye mint egy rövidet, de inkább legyen a tartalom minőségi mint hogy tele legyen szeméttel. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.