Háhá! Ezért nem szabad torrentezni! Csóró barom!

Mondanák az okosok. Én személy szerint látatlanban nem szeretek játékokat megvenni. Egyetlen fő ok miatt: manapság már össze-vissza optimalizálnak mindent és ki tudja, hogy fog menni a gépen. Tökéletes példa, hogy karácsonyra megvettem magamnak (a kis egoista) a BF4-et SimCity-vel. SimCity tökéletesen fut, számítottam is rá mert anno bent voltam a BETA programban és már akkor se volt baj vele, de a BF4 vállalhatatlan volt annak ellenére, hogy a 3-at már nem tudtam feljebb tolni és még így is fixen volt 60FPS. Hát igen…

Persze lehet okoskodni, hogy miért nem cseréltetted vissza meg stb, de attól még játszottam vele, tetszett is és tudomásom szerint Origin-en nincs ilyen, de már amúgy is mindegy lenne 😀

Az már más kérdés, hogy Steam-en vissza lehet váltani egy ideig.

Na de mi crashel, mivan??? Nem is erről volt eddig szó…

Legutóbb áradoztam a Mad Max-ről, hogy mennyire nagyon jó és ez továbbra sem változott. Egyetlen hibája van, amit szerintem már régen patcheltek, vagy csak maga a crack olyan amilyen, hogy a térképet megnyitva kifagy a játék. Tök jó, nem? Akárhogy néztem a neten, megoldás nincs rá. Legalábbis olyan ami működne nincs. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ezek az “elsőhónapos” crackek olyan finomságokkal kecsegtetnek, mint mondjuk, hogy úgy tudod elindítani a játékot, hogy előtte át kell állítod a gép időzónáját Pekingire (UTC+8). Fogalmam sincs miért, de most bánom hogy nem vagyok kínai. De ezt le is tudnám nyelni ha nem lenne ez a térképes hülyeség, de sajnos van és ahogy a mondás is tartja:

Egyet lehet tenni… semmit.

Nem én csináltam a cracket, közöm sincsen hozzá, így maximum imádkozhatnék hogy történjen valami és talán fog is, mert szerintem sokan leszedik a játékot és nem csak nekem jött elő ez a probléma.

Tisztában vagyok vele, hogyha megvettem volna, nem lett volna ilyen dolog, de egyenlőre elektronikus formában nincs pénzem, csak 150Ft, Nagydorogon pedig nincs Steam iroda. Bankkártyám pedig nincs, így az ilyeneket a YouTube-os pénzből szoktam intézni ami még nem jött ki annyira, hogy megkapjam ezért még várni kell. Majd utána gondolkozok el a megvételen, mert drágának szerintem drága egy szimpla multi nélküli játékért. És akármilyen jó is, az élményt, a hiba javítás után crackelve is meg fogom kapni, ami viszont eltántorít kicsit a vásárlástól, de én amúgy is ilyen sóher vagyok. De mellettem álljon a tény, hogy vettem már meg nem 1 játékot pénzért! Áve!